Skip to main content

 

Geef een cadeaubon

Of boek direct een shoot

Afgestemd op jou

Er is niemand zoals jij!

Wanneer ik portretfoto’s van jou maak, bespreken we uitvoerig welke uitstraling voor jou belangrijk is. Als je bij een yogaschool werkt zoek je waarschijnlijk een andere ‘vibe’ dan wanneer je hypotheekadviseur bent. En als je muzikant bent, is het minder logisch om een foto te maken achter een bureau. Vertel mij wat jouw doel is met de foto’s en we zorgen samen voor een perfect evenwicht in beeld. Niet stijf geposeerd, maar warme persoonlijke impressies die blijven hangen.

Hoe scoort jouw profielfoto?

Welke foto gebruik jij op jouw LinkedIn en andere zakelijke accounts? Ben je tevreden over de foto in al zijn facetten: de communicatie, de houding, de belichting en de scherpte? In de blog ‘Maak de perfecte Linked-In foto: 5 tips!’ lees je wat een foto geslaagd maakt. En ik verklap vast: fotogeniek zijn heeft er niets mee te maken. Ik ben benieuwd: scoort jouw foto goed?

Lees hier de blog

Fotografie voor je bedrijf

kom naar buiten!

Heb jij als zelfstandig ondernemer professionele fotografie nodig? Dan is het belangrijk dat de resultaten ook voor zakelijke doeleinden gebruikt kunnen worden. Hiervoor bestaat de pagina ‘Zakelijk’, waarop je verschillende pakketten bedrijfsfotografie kunt vinden.

Van Portret tot Beeldbank: jij kiest hoe uitgebreid jouw fotoreeks wordt. Met jouw foto’s breng je je bedrijf op een krachtige manier naar buiten via alle online kanalen en/of drukwerk.

Ga hier naar de pagina voor zakelijke fotografie

Investering

Kleur- en stijladvies t.b.v. de shoot
15 minuten fotografie in/rond centrum Zwolle
5 digitale HR beelden
Zorgvuldige nabewerking

95.-


* Prijzen inclusief 21% btw.
* Uitgesloten voor zakelijk gebruik (bedrijven/ondernemers)
* Extra foto’s (digitaal bestand) 15 euro incl btw
* Voor alle shoots zijn cadeaubonnen verkrijgbaar
* Mogelijk worden foto’s opgenomen in mijn portfolio. Bij bezwaar graag vooraf in overleg