Een eerste indruk

die je niet vergeet

Wanneer je je op LinkedIn begeeft, dan weet je hoe veelzeggend een goed portret is. Ben jij aan het solliciteren of heb je gewoon geen goede recente foto van jezelf – al dan niet voor zakelijk gebruik? Laat mij weten wat jij voor ogen hebt! Ik denk met je mee over een passende locatie en een mooie styling, zodat jij vijf stralende portretten ontvangt die jouw beste versie weergeven! Geeft trouwens ook nog eens een boost voor je zelfvertrouwen.

No stress.

Voorafgaand aan de shoot ontvang je een mailtje met do’s en don’ts en o.a. stylingtips, waarmee je de shoot zorgeloos begint. Vertel mij tijdens de shoot waar je energie van krijgt, waar jij écht blij van wordt. Jouw foto’s zullen die passie uitstralen. Ik help je op weg! Ik heb zelfs nog wat rare vragen achter de hand om het ijs te breken. Durf je het aan?

Ik? Poseren?

je kan het!

Denk jij snel ‘help, ik ben niet fotogeniek!’ Laat mij het tegendeel bewijzen. Ik zorg voor een ontspannen shoot met echte, pure foto’s waar je trots op bent. Hoe we dat doen? Ik stel jou vragen, of jij mij. We raken in gesprek en ik doe tussendoor wat suggesties. Je zal ervan versteld staan hoe ontspannen zo’n sessie is en hoe mooi jouw portretten eruit rollen!

Heb jij een specifieke vraag over jouw portret? Neem contact met mij op; ik denk graag met je mee.

Persoonlijk & sprekend

wie je bent én wat je doet

Wanneer ik jouw zakelijke portret verzorg, bespreken we uitvoerig welke uitstraling voor jou belangrijk is. Als je bij een yogaschool werkt, zoek je waarschijnlijk een andere ‘vibe’ dan wanneer je hypotheekadviseur bent. En als je muzikant bent, is het minder logisch om een foto te maken achter een bureau. Vertel mij wat jouw doel is met de foto’s en we zorgen samen voor een perfect evenwicht in beeld. Niet stijf geposeerd, maar warme persoonlijke impressies die blijven hangen.

Branding begint

waar portret ophoudt

Heb jij een eigen bedrijf, dan heb je misschien niet genoeg aan vijf portretten. Je website, socials, producten en drukwerk hebben goed beeld nodig. Foto’s die meer dan woorden zeggen over waar jouw bedrijf voor staat, inclusief portretten! Blijf dan dus niet hangen bij een portretshoot, maar boek een Brandingshoot.

Investering

Kleur- en stijladvies t.b.v. de shoot
15 minuten fotografie in Wipstrik of centrum Zwolle
5 digitale HR beelden
Zorgvuldige nabewerking

80.-

*Extra foto’s bij te bestellen, 15,- euro per foto