Skip to main content
 

Een eerste indruk

die je niet vergeet

Wanneer je je op LinkedIn begeeft, weet je hoe veelzeggend een goed portret is. Ben jij aan het solliciteren en heb je alleen die ene foto van jezelf met een cocktail ;)? Laat mij weten wat je voor ogen hebt, dan kiezen we samen een mooie setting en een styling. Ik help je met de kleuren en met het vinden van een houding. Dat is echt veel minder statisch dan het klinkt.

En heb je geen idee wat je wil of wat bij jou past: geef mij je zorgen en ik lever jou vijf mooie portretten waarin je jezelf herkent en waar je trots op kan zijn.

No stress.

Misschien heb je nooit voor de lens gestaan of heb je er gewoon een hekel aan. Of je voelt je niet ‘fotogeniek’ (wat is dat eigenlijk?) en staat liever achter de camera. Hier sta je niet alleen in. Met mijn jarenlange ervaring stel ik je heel snel op je gemak. Vertel mij tijdens de shoot waar je energie van krijgt, waar jij écht blij van wordt. Jouw foto’s zullen gaan stralen. Durf je het aan?

Afgestemd op jou

Er is niemand zoals jij!

Wanneer ik portretfoto’s van jou maak, bespreken we uitvoerig welke uitstraling voor jou belangrijk is. Als je bij een yogaschool werkt zoek je waarschijnlijk een andere ‘vibe’ dan wanneer je hypotheekadviseur bent. En als je muzikant bent, is het minder logisch om een foto te maken achter een bureau. Vertel mij wat jouw doel is met de foto’s en we zorgen samen voor een perfect evenwicht in beeld. Niet stijf geposeerd, maar warme persoonlijke impressies die blijven hangen.

Hoe scoort jouw profielfoto?

Welke foto gebruik jij op jouw LinkedIn en andere zakelijke accounts? Ben je tevreden over de foto in al zijn facetten: de communicatie, de houding, de belichting en de scherpte? In de blog ‘Maak de perfecte Linked-In foto: 5 tips!’ lees je wat een foto geslaagd maakt. En ik verklap vast: fotogeniek zijn heeft er niets mee te maken. Ik ben benieuwd: scoort jouw foto goed?

Lees hier de blog

Fotografie voor je bedrijf

kom naar buiten!

Heb jij als zelfstandig ondernemer professionele fotografie nodig? Dan is het belangrijk dat de resultaten ook voor zakelijke doeleinden gebruikt kunnen worden. Hiervoor bestaat de pagina ‘Zakelijk’, waarop je verschillende pakketten bedrijfsfotografie kunt vinden.

Van Portret tot Beeldbank: jij kiest hoe uitgebreid jouw fotoreeks wordt. Met jouw foto’s breng je je bedrijf op een krachtige manier naar buiten via alle online kanalen en/of drukwerk.

Ga hier naar de pagina voor zakelijke fotografie
Maak je gebruik van de KOR, dan zit je goed op de huidige pagina.

Investering

Kleur- en stijladvies t.b.v. de shoot
15 minuten fotografie buiten in/rond centrum Zwolle
5 digitale HR beelden
Zorgvuldige nabewerking

150,-


* Prijs incl. 21% btw.
* Uitgesloten voor zakelijk gebruik (bedrijven/ondernemers)
* Extra fotobestanden 20 euro incl. btw
* Voor deze shoot is een cadeaubon verkrijgbaar, klik hier om te bestellen
* Mogelijk worden foto’s opgenomen in mijn portfolio.
Bij bezwaar graag vooraf in overleg