Skip to main content
 

Jouw werkplek in hartje Zwolle

In het mooiste straatje van Zwolle, de Sassenstraat, ligt Stek! Een rustig kantoor met een inspirerend uitzicht op het bedrijvige Zwolse centrum. Met mijn bedrijf ben ik hier gevestigd en werk ik hier bijna dagelijks. Het kantoor ligt op een steenworp van de statige Sassenpoort én van alle leuke lunchzaakjes die Zwolle rijk is.

Wordt Stek ook jouw uitvalsbasis? Er zijn werkplekken die je voor zowel deel- als voltijd kan huren. Samen met de ondernemers bij Stek werken we in alle rust, maar kunnen we altijd gezelligheid en aanspraak opzoeken.

Een uitvalsbasis

met sfeer!

Stek is de plek om jouw bedrijf te laten bloeien, samen met de andere ondernemers die hier zijn neergestreken. Dit zijn jouw voordelen:

 • Weg van dat thuiskantoor! Doe nieuwe inspiratie op door van huis te gaan. Heerlijk om ook weer echt thuis te kunnen komen.
 • Leer andere ondernemers kennen. Niet alleen spreek je andere ondernemers bij Stek, ook tref je elkaar in het centrum makkelijk en kun je aanschuiven bij netwerkevents.
 • Reuring! Werk jij goed als het om je heen leeft, maar gaat werken in een koffiezaak te ver? Bij Stek is het rustig, maar je zit wel middenin de gezellige binnenstad. Hier is altijd wat te zien. Hierdoor neem je ook makkelijker pauzes en raak je makkelijk ‘uit je hoofd’ tijdens een korte wandeling.
 • Is dit op jouw lijf en bedrijf geschreven? Laten we kennismaken!
  Je kan mij bereiken op 06 53 54 3000.

Meer dan een bureau

All in!

Schuif jij aan bij Stek, dan is alles goed geregeld! Hang je jas aan de kapstok en strijk neer met lekkere koffie en een koekje. Niets staat in de weg om eens flink meters te maken vandaag!

Als huurder bij Stek krijg je

 • Verse (bonen) koffie en thee
 • Goede internetverbinding
 • Print- en kopieermogelijkheid
 • Afsluitbare locker
 • Schoonmaak van de ruimtes
 • Goed ingerichte keuken met o.a. vaatwasser

Nikki aan het woord

‘Rustig én gezellig’

‘Ik ben fan van Stek! Middenin de Sassenstraat, maar toch heerlijk kalm. En een stuk inspirerender en gezelliger dan mijn eigen home office. Het is fijn om regelmatig andere ondernemers te spreken en tegelijkertijd rustig genoeg om bergen werk te verzetten. Kortom: heerlijk om mijn halve werkweek hier door te brengen.’

Laura aan het woord

‘Stek geeft inspiratie!’

‘Voor mij is de sfeer van een ruimte heel belangrijk. Het licht, de oude elementen en het uitzicht over de Sassenstraat geven mij zoveel inspiratie! Ook wanneer ik mijn klanten ontvang is dit een groot voordeel. Ik kan er heerlijk in alle rust werken maar binnen het kantoor kan ik makkelijk gezelligheid opzoeken. Ook loop ik zo even naar Zwolse hotspots, zoals Anne&Max.’

Krachten bundelen!

Ookal zijn de deuren van Stek net geopend: nu al worden mooie voordelen zichtbaar! Omdat we met verschillende disciplines onder één dak samenwerken, ligt het voor de hand om elkaar op te zoeken. Zo kunnen we met elkaar meedenken en leuke samenwerkingen opzoeken.

Werk je bij Stek, dan heb je ook altijd een huisfotograaf in de buurt!