Skip to main content
 

Jouw werkplek in hartje Zwolle

Ben jij ondernemer en wil je één of meer dagen per week in het centrum van Zwolle neerstrijken? Dat kan! Per mei verhuur ik bureauplekken én heb ik een prachtige afgesloten daglichtruimte in een prachtig pand in de stad. Zie je die mooie gele gevel hierboven? Daar moet je zijn.

Het kantoor is een steenworp van de statige Sassenpoort én van alle leuke lunchzaakjes die Zwolle rijk is. Zelf ga ik er ook aan de slag en zal er werken als fotograaf en illustrator, voornamelijk achter een bureau.
Heb ik je aandacht? Lees dan even door!

Een uitvalsbasis

met sfeer!

Misschien is werken vanuit huis niet altijd ideaal. Of je mist de aanspraak en het netwerken, samen lunchen of simpelweg ‘onder de mensen’ zijn wanneer je een blokje om loopt. Op de werkplekken in de Sassenstraat vind je een kleinschalig kantoor waar je met een paar andere ondernemers drie bureaus deelt én een fijne koffieruimte. Zelf werk ik aan de voorzijde van het pand, in een andere ruimte.

Is dit op jouw lijf en bedrijf geschreven? Laten we kennismaken!
Ook voor vragen kun je mij bellen of appen op 06 53 54 3000.

Stap voor stap

Na het zien van bovenstaande beelden denk je natuurlijk: show me more! Begrijpelijk.
De plannen voor het kantoorpand zijn helemaal nieuw, alles wordt op dit moment achter de schermen uitgewerkt. De inrichting en sfeer zijn ook een punt van aandacht, maar natuurlijk kun je een kijkje komen nemen. Ik leg je dan graag de plannen toe.

Er is nog plek!
Staat het kantoor eenmaal op de kaart, dan kan ik je geen werkplek meer garanderen. Er is weinig aanbod en veel vraag naar plekken als deze in onze authentieke binnenstad. Dus ben je enthousiast en wil je jouw bedrijf een boost geven door op deze prachtige en representatieve plek te komen werken: let’s meet!