Skip to main content
 

Jouw werkplek in hartje Zwolle

In het mooiste straatje van Zwolle, de Sassenstraat, vind je Stek. Een rustig kantoor met een inspirerend uitzicht op het bedrijvige Zwolse centrum. Het ligt vrijwel naast de Sassenpoort én om de hoek bij alle leuke lunchzaakjes die Zwolle rijk is. Stek is een kleinschalig kantoor voor ondernemers: het verlengde van je thuiskantoor!

Word je ook Stekgenoot? Jouw werkplek kun je voor deel- en voltijd huren. Samen met andere ondernemers werk je hier in alle rust, maar is er altijd aanspraak en gezelligheid.

Een uitvalsbasis

met sfeer!

Stek is de plek om jouw bedrijf te laten bloeien, samen met de andere ondernemers die hier zijn neergestreken. Dit zijn jouw voordelen:

 • Weg van dat thuiskantoor! Doe nieuwe inspiratie op door van huis te gaan. Heerlijk om ook weer echt thuis te kunnen komen.
 • Leer andere ondernemers kennen. Niet alleen spreek je andere ondernemers bij Stek, ook tref je elkaar in het centrum makkelijk en kun je aanschuiven bij netwerkevents.
 • Reuring! Werk jij goed als het om je heen leeft, maar gaat werken in een koffiezaak te ver? Bij Stek is het rustig, maar je zit wel middenin de gezellige binnenstad. Hier is altijd wat te zien. Hierdoor neem je ook makkelijker pauzes en kom je makkelijk ‘uit je hoofd’ tijdens een korte wandeling.
 • Is dit op jouw lijf en bedrijf geschreven? Laten we kennismaken!
  Je kan mij bereiken op 06 53 54 3000.

Meer dan een bureau

All in!

Schuif jij aan bij Stek, dan is alles goed geregeld! Hang je jas aan de kapstok en strijk neer met lekkere koffie en een koekje. Niets staat in de weg om eens flink meters te maken vandaag. Bij Stek vind je altijd aanspraak: we helpen elkaar op weg! Ook kunnen we ‘kruisbestuiven’, juist omdat onze bedrijven zo verschillen. Écht niet dat dat je lukt als je altijd thuis werkt ;).

Als Stekgenoot heb je:

 • Verse (bonen)koffie en thee
 • Goede internetverbinding
 • Print- en kopieermogelijkheid
 • Afsluitbare locker
 • Schoonmaak van de ruimtes
 • Goed ingerichte keuken met o.a. vaatwasser
 • Een fijne fotografie-deal: geregeld kosteloos nieuwe zakelijke portretten!

Ellie aan het woord

‘Ik ga voor flexibiliteit’

‘Bewust koos ik voor een 5-dagen overeenkomst. Mijn werk is onvoorspelbaar en ik kan nu altijd terecht. Stek voelt als mijn eigen werkplek: hier liggen mijn spullen en heb ik collega’s. Omdat iedereen ondernemer is begrijpen we elkaars behoefte aan gezelschap; even sparren of juist ongestoorde focus op je werk. Ik woon zelf niet in Zwolle, maar houd erg van de Zwolse binnenstad. De keuze was dus snel gemaakt!’

Ellie is zakelijk tekenaar

Nikki aan het woord

‘Rustig én gezellig’

‘Ik ben fan van Stek! Middenin de Sassenstraat, maar toch heerlijk rustig. En een stuk inspirerender en gezelliger dan mijn eigen home office. Het is fijn om regelmatig andere ondernemers te spreken en tegelijkertijd rustig genoeg om bergen werk te verzetten. Kortom: heerlijk om mijn halve werkweek hier door te brengen.’

Nikki is tekstschrijver

Daniëlle aan het woord

‘Veel meer dan waar ik op hoopte’

’20 m2 in de binnenstad, dat was wat ik zocht. Steeds viste ik achter het net. Toen Stek voorbijkwam kon ik die kans niet laten schieten. Het brengt mij precies wat ik miste: fijne ondernemende mensen om mij heen, weg van de verplichtingen van thuis en een representatieve plek voor mijn werk (fotografie dus). Er is al zoveel moois ontstaan waar ik alleen maar op kon hopen. Van samenwerkingen tot etentjes. Enorm blij met deze plek en kring van ondernemers!’

Danielle is host van Stek en fotograaf

Gerda aan het woord

‘Hier kan ik me concentreren’

‘Voor mijn werk is mijn concentratie heel belangrijk. Omdat het kantoor kleinschalig en huiselijk is kan ik me goed afsluiten. Het is heel fijn om tussen het werk door een blokje om te lopen en energie op te doen. Ik zit ook geregeld in de vensterbank met koffie door de Sassenstraat te turen. Deze rust vind ik thuis niet.’

Gerda is literair vertaler

Lysanne aan het woord

‘Productiever buitenshuis’

‘Stek ligt op een steenworp afstand van mijn huis, maar ik was direct om. In theorie is thuiswerken heel fijn, maar buitenshuis ben ik echt veel productiever. Het is heel handig dat het kantoor zo dichtbij is, zo kan ik ook voor een paar uur aan de slag. Ook wanneer ik bij een klant vandaan kom ligt het op de route. Ideaal!’

Lysanne is HR-specialist

Stekgenoot worden?

Heb je een creatief bedrijf, als grafisch vormgever, tekenaar, webbouwer? Of werk je in opdracht en moet je geconcentreerd uitwerkingen maken, zoals een adviseur, VA of consultant? Werk je voor je bedrijf op locatie, maar wil je een centrale uitvalsbasis? Stek zou wel eens helemaal jouw plek kunnen zijn!

Vanaf 2 dagen per week kun je al Stekgenoot worden.

Nieuw zakelijk portret nodig? Deal!

Als Stekgenoot kun je regelmatig een nieuw zakelijk portret laten maken voor jouw website en socials. Dat is inclusief in de huurprijs dus! Stek is namelijk ontzettend fotogeniek. Zo blijf je up-to-date op alle kanalen en bespaar je jezelf een flinke investering.