Skip to main content
 

Ienieminie

handjes en voetjes

Er hoeft weinig geregisseerd te worden wanneer jouw kleintje is geboren. De emoties zijn zo puur en voelbaar, daar heb ik weinig aan toe te voegen. Ik stap voor even in jullie bubbel en leg vanaf een afstandje al die momenten vast zoals jij ze met je kindje beleeft. Jullie kleintje heeft de hoofdrol, maar oudere broers en zussen kunnen natuurlijk ook een geweldige bijdrage leveren. Zelden staan jullie allemaal op de foto.. Dit keer is het plaatje compleet – in jullie eigen beeldverhaal.
Jullie leven door mijn ogen, als buitenstaander, zoals je het zelf nog nooit hebt gezien.

Vroeg of laat

Misschien ben je net zwanger of is je kindje al geboren: je zal je een keer afvragen wanneer het beste moment is voor een babyshoot. Het antwoord is: wat goed voelt voor jou! Een ‘newbornshoot’, rond de tiende dag na de geboorte, resulteert in een fotoreeks met een veelal slapend kindje. Er is nog weinig beweging en interactie, dus veel ruimte voor het fotograferen van details, knuffels en kusjes.
Kies je voor een paar weken later, dan vang ik vaker heldere blikken en misschien wel een lachje. Voor meer afwegingen overleg ik graag met je, dan kiezen we een moment dat past bij jullie.

Wil je een babyshoot boeken? Laat dit dan zo vroeg mogelijk weten, zodat ik de tijd alvast voor jullie kan reserveren. Het gekozen moment is uiteraard onder voorbehoud vanwege de bevalling.

Een fijne voorbereiding

met tips en trucs

De komst van een baby’tje in huis kan hectisch zijn. Zéker als het je eerste kindje is. Als moeder van twee herinner ik mij het overweldigende gevoel nog als de dag van gisteren. Wanneer ik jullie kom fotograferen wil ik jullie niet extra belasten. Ik help daarom met de voorbereidingen door kleur- en kledingadvies te geven. Ook stuur ik je informatie toe over kleine dingen die je in huis kan doen om het opgeruimd te laten ogen. Ik zeg expres ‘ogen’, want een opgeruimd huis is natuurlijk onmogelijk in zo’n periode ;). Ter plekke zal ik, op basis van de lichtval, de ruimtes beoordelen en helpen met de puntjes op de i. Zo maken we een rustige start!

Lees hier de blog die ik schreef met meer tips en trucs.

Rust in de tent

voor een ontspannen sfeer

Of het nu je eerste kindje is of heb je er al een of meerdere rondlopen: je komt vast handen en tijd tekort. Een baby’tje kan onrust en stress feilloos aanvoelen. Grotere kinderen hebben op hun beurt soms weer moeite met de verdeelde aandacht. Het is daarom belangrijk om tijdens een fotoshoot de tijd te nemen. Voor babyshoots reserveer ik daarom meer tijd dan voor reguliere shoots. Even de kamer van de grote broer bekijken, de baby verschonen, voeden, troosten, snoeten poetsen of een korte break voor iedereen: geen punt. Dit alles komt ten goede aan een fijne sfeer op de foto’s.

Kiezen & delen

Tijdens de fotoshoot maak ik honderden foto’s. Uit deze grote berg foto’s maak ik een voorselectie, die ik met een ruwe nabewerking (voor de juiste sfeer) in de online gallery zet. Met een persoonlijk wachtwoord heb je toegang en is de beurt aan jou! Markeer jouw favoriete foto’s en ik ga aan de slag om ze te perfectioneren. Wanneer ze klaar zijn ontvang je ze in hoge resolutie via mail.

Ook maak ik een prachtig album met jouw zorgvuldig gekozen beelden. Jouw foto’s afgedrukt in handen hebben is het allermooiste. Daarom maakt het niet uit welk pakket je kiest: een album hoort erbij!
Om voor altijd te bewaren.

Babyshoot

1-1,5 uur fotografie
Online Gallery met ruime voorselectie
25 digitale beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies
+ Album 15×15

(Max 4 personen)

450,-

Babyshoot Extra

1,5-2 uur fotografie
Online Gallery met ruime voorselectie
40 digitale beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies
+ Album 15×15

(Max 6 personen, 25,- per extra persoon)

590,-

Tarieven voor 2024 zijn in ontwikkeling, neem contact op voor overleg

* Prijzen inclusief 21% btw.
* Extra foto’s bij te bestellen, 12 euro per foto
* Excl. reistijdvergoeding vanaf Zwolle
* Voor alle shoots zijn kosteloos cadeaubonnen verkrijgbaar, klik op deze zin om te bestellen
* Foto’s kunnen in overleg gebruikt worden op mijn kanalen

Boek een fotoshoot