Skip to main content
 
 

Persoonlijk & ongedwongen

op het juiste moment

Op jullie trouwdag heb ik één doel: het verhaal van jullie samen in beeld brengen op een manier die jullie wegblaast. Zodat je, op welk moment in je leven dan ook, het album opent en direct terug bent in de tijd. Met jullie lieve gasten die de dag compleet maken.

Ik ben geen zakelijke fotograaf, maar juist een super persoonlijke. Daardoor vind je in mijn foto’s echtheid. Connectie. Daarin zit voor mij de kunst van fotografie. Meestal ben ik onzichtbaar en beweeg ik als een schim tussen de gasten door om expressies te vangen. Iedereen is zo onder de indruk van jullie als bruidspaar; veel van wat ik fotografeer had je die dag zelf niet eens opgemerkt. Mijn tien jaar ervaring helpt enorm bij het aanvoelen van die momenten.

Een verhaal

zonder woorden

Of jullie dag nu met 100 gasten gevierd wordt of met twee gezinnen, of je nu gaat dansen onder de discobal in het bos of dineren in een kas: jullie eigen manier is geweldig! Van een heel persoonlijke draai ga ik helemaal ‘aan’. Vertel mij in het voorgesprek welke mooie ideeën jullie allemaal hebben en ik brainstorm met jullie mee. Willen jullie vooral de spontane momenten niet missen, of vinden jullie foto’s van de ceremonie juist belangrijk? Kon oma toch nog komen en wil je heel graag een portret met haar maken: ik ben er!

Mijn taak is om aan jullie een geweldig beeldverhaal af te leveren. En dan nog een beetje mooier dan waar je op had gehoopt.

Danielle heeft oog voor detail en neemt geen genoegen met half werk. Ze heeft zichtbaar passie voor haar vak, waardoor wij als bruidspaar onbezorgd konden genieten.

Björn en Inge

Perfect imperfect

Dansen op je slippers

Het meest veelzeggend zijn de ongeplande momenten: de schaterlach, de tranen, slapende kindjes en de hartelijke handdrukken. Ik ben het type fotograaf dat ontzorgt en anticipeert. Ik ben eerlijk en laat geen moment schieten om die onmisbare foto te maken. Vaak is dat de perfectie van imperfectie: een knoopje dat niet dicht kan of dansen op je slippers. Maar ook: een vlinder onder het tule van de jurk, een rode lippenstiftkus op de wang van de bruidegom, of een bruidsmeisje dat in de modder springt..

Bij elk sprookje

een mini-album

Voor altijd bewaren: dat is natuurlijk wat je wil doen met jullie prachtige trouwfoto’s. Zonde om ze digitaal te laten verstoffen..  Daarom lever ik bij trouwfotografie altijd een mini-album van 20×20 cm.
Het is een prachtig, met zorg gemaakt beeldverhaal dat je makkelijk kan meenemen. Wil je het groter en uitbundiger: breidt jouw album dan uit! Er zijn talloze opties die ik met liefde met je doorneem.

‘Sinds onze bruiloft bladeren we nog steeds graag door het prachtige album. Danielle zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt voor de camera. Het zijn echt onbetaalbare herinneringen!

Koen en Marleen

Jullie verhaal

een tikkie groter

Wil je het grootser aanpakken omdat jullie foto’s dit verdienen? Dan doen we dat! Ik maak voor jullie een prachtig groot 30×30 album met gepersonaliseerde omslag.  Zo’n album ontvang je vanaf een meerprijs van 400 euro. De vormgeving van het album stuur ik jullie ter goedkeuring toe voordat het boek naar de drukker gaat.

Fotografie is natuurlijk een investering, maar wanneer je de foto’s in handen hebt weet je het: dit is het waard! Geen vakantieboek, maar een levenswerk. Om voor altijd te bewaren én door te geven.

Ja ik wil!

5 uur fotografie 1750 euro
Hoogwaardig album van 20×20, 20 spreads
Per extra uur fotografie 150 euro
35 cent p/km vanaf Zwolle

Inclusief

Een spontane, betrouwbare en professionele fotograaf tot je dienst

300< met zorg nabewerkte foto’s in mijn herkenbare stijl

Preview binnen een week na de bruiloft

Stijlvol album met prachtige omslagopties

10% korting op een shoot voorafgaand aan jullie trouwdag

Gewoon overtuigd?

neem contact op!

Op zoek naar die betrouwbare fotograaf aan wie je deze belangrijke taak wil overlaten? Laten we kennis maken. Misschien fotografeer ik dan wel de dag van jullie leven!