Een verhaal

zonder woorden

Of jullie nu trouwen in een kasteel met 300 gasten of in de achtertuin met jullie ouders; het wordt een geweldige dag!
In ons voorgesprek nemen we jullie dag en specifieke wensen door. Willen jullie vooral die spontane plaatjes van de gasten niet missen, of vinden jullie foto’s van de ceremonie juist belangrijk? Zijn er ideeën over een specifieke nabewerking: een liefde voor zwart-wit of een natuurlijke look, het kan allemaal! Ik denk natuurlijk graag mee over hoe jullie precies die foto’s krijgen waar je op hoopt. En dan nog een beetje mooier. Met ruim tien jaar ervaring als trouwfotograaf kan ik jullie ook goed helpen om plannen concreet te maken.

‘Na 2,5 jaar bladeren we nog steeds graag door het prachtige album. Danielle zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt voor de camera. Het zijn echt onbetaalbare herinneringen!

Koen en Marleen

Perfect imperfect

Dansen op je slippers

Het meest veelzeggend zijn de spontane, ongeplande momenten.
Met mijn oog voor detail zoek ik naar een echte lach, de traantjes, de stiekem dansende (of slapende!) kindjes of hartelijke handdrukken. Ik ben het type fotograaf dat vooruitdenkt en ontzorgt. Ik ben eerlijk en zal geen moment laten schieten om die perfecte plaatjes te maken. Soms is dat de perfectie van imperfectie: een knoopje dat niet dicht kan of dansen op je slippers.
Ik hou van de echtheid; dat maakt fotograferen geweldig. Tegelijkertijd is mijn rol om onzichtbaar te zijn. Wanneer alles ‘loopt’ ben ik een schim. Ik beweeg me achter en tussen de gasten door om expressies te vangen. Iedereen is zo onder de indruk van jullie; veel van wat ik fotografeer had je die dag zelf niet eens opgemerkt!

Danielle heeft oog voor detail en neemt geen genoegen met half werk. Ze heeft zichtbaar passie voor haar vak, waardoor wij als bruidspaar onbezorgd konden genieten.

Björn en Inge

Ja ik wil!

Binnenkort vind je hier de nieuwe prijzen die vanaf januari 2022 gelden.
Wil je alvast jullie kostenplaatje kunnen maken, neem dan even contact op.

Jullie verhaal

in bladzijden gevat

Natuurlijk wil je die prachtige trouwfoto’s terugzien in een met zorg vormgegeven album, dat je samen met familie, kinderen of juist met z’n tweetjes kan doorbladeren. Die maak ik met liefde!  Het album brengt je direct terug in de tijd; een onbetaalbare herinnering. Bij jouw trouwfotografie ontvang je een hoogwaardig album van 20×20 cm. Wil je het grootser aanpakken, omdat jullie foto’s dit verdienen? Dan doen we dat! Kies bijvoorbeeld een prachtig 30×30 album met gepersonaliseerde omslag.

Albums zijn er in ontelbaar soorten en maten. Zo’n fijn album ontvang je vanaf 350 euro. De fotoselectie en vormgeving maak ik op voorhand en jullie krijgen de pagina’s ter goedkeuring toegestuurd voor het boek naar de drukker gaat.
Hoe het eruit komt te zien bepalen we samen.

Gewoon overtuigd?

neem contact op!

Ben je op zoek naar die betrouwbare en enthousiaste fotograaf aan wie je deze belangrijke taak wil overlaten? Laten we kennis maken. Misschien fotografeer ik dan wel de dag van jullie leven!