Skip to main content
 

Stop de tijd

en bewaar ‘m!

Niets fijner dan quality-time met de mensen van wie je houdt. En hoe waardevol is het om van die momenten mooie ongedwongen foto’s te hebben. Geen set, geen lampen en geen flitsers: zoals het is is het het allermooiste! Een fotoshoot is een eenvoudige manier om eens stil te staan. Een ingepland moment voor echt contact met elkaar. Vaker dan eens resulteert de overhandiging van de foto’s in een moment stilte en ontroering. ‘Dit zijn wij… Wat zijn we rijk!’

Vol verwachting

wat ben je mooi!

Ben je zwanger of is iemand in jouw familie of vriendengroep zwanger? Gefeliciteerd! Tijdens de alledaagse bezigheden door wordt er een lief klein mensje gemaakt. Hoe mooi is het om, wanneer jouw ronde buik goed zichtbaar is, mooie foto’s te laten maken? Nog even stilstaan bij ‘hoe het was voor jij er was’ en die ‘glow’ vangen die mama’s-to-be over zich hebben. Samen kiezen we een passende setting voor jouw foto’s. Jij bepaalt natuurlijk met wie je op de foto wil – alleen of met de rest van je gezin.

Relax!

Geen zorgen. Voorafgaand aan de shoot geef ik je stylingtips. Zo is jullie kleding en het kleurgebruik afgestemd op de gekozen omgeving, maar natuurlijk zónder je eigen touch te verliezen. De locatie kiezen we samen en is – indien buiten – afgestemd op het seizoen, het licht en natuurlijk op de sfeer die jullie aanspreekt. Met deze voorbereiding begin je de shoot ontspannen en dat zie je terug in de foto’s. Het enige dat jullie hoeven te doen is genieten van het moment!

Lees voor een extra relaxte start ook de blog die ik hierover schreef.

Chaos & liefde

echte kwalitijd

Binnen of buiten: het maakt niet uit waar we foto’s maken. Samen kiezen we een plek die bij jullie past. Met z’n allen op de bank (met de peuter op de leuning), stampen in de plassen, of knuffelen met de baby op het grote bed: allemaal leuk! Geen strakke geforceerde houdingen, maar relaxt. En met tijd voor een korte break. Ik speel graag een potje verstoppertje mee. De spontane momenten komen vanzelf. Zo krijg je resultaten die de werkelijkheid weergeven. Om nog heel lang van na te genieten.

Denk je nu: dit wordt een rámp met mijn kind erbij? Lees dan even de blog die ik schreef over een shoot doen met kinderen erbij. Zélfs met jouw kind gaat dit gewoon lukken ;).

Kiezen & delen

Tijdens de fotoshoot maak ik honderden foto’s. Uit deze grote berg foto’s maak ik een voorselectie, die ik met een ruwe nabewerking (voor de juiste sfeer) in de online gallery zet. Met een persoonlijk wachtwoord heb je toegang en is de beurt aan jou! Markeer jouw favoriete foto’s en ik ga aan de slag om ze te perfectioneren. Wanneer ze klaar zijn ontvang je ze in hoge resolutie via mail.

Ook maak ik een prachtig album met jouw zorgvuldig gekozen beelden. Jouw foto’s afgedrukt in handen hebben is het allermooiste. Daarom maakt het niet uit welk pakket je kiest: een album hoort erbij!

Waanzinnig

eigenzinnig

Heb jij een heel eigen idee over jouw shoot? Een specifieke sfeer of stijl? Neem gerust vrijblijvend contact op om te overleggen of ik jou hierbij kan helpen. En ben ik niet de juiste fotograaf voor jou, dan kan ik je misschien een andere fotograaf uit mijn netwerk aanbevelen.

 

De tarieven voor shoots in 2024 zijn nog in ontwikkeling.
Neem gerust contact op voor het bespreken van een fotoshoot!

Shoot 1

Ca. 1 uur fotografie
Gallery met ruime voorselectie
20 digitale beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies
Album 15×15

(2-4 personen)

350,-

Shoot 2

Ca. 1,5 uur fotografie
Gallery met ruime voorselectie
35 digitale beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies
Album 15×15

(4-6 personen)

500,-

Familieshoot

Ca. 1,5 uur fotografie
Gallery met ruime voorselectie
50 digitale beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies
Album 15×15

(Tot 10 personen, 25,- per extra persoon)

680,-

* Prijzen inclusief btw.
* Extra (digitale) foto’s bij te bestellen, 12 euro per foto
* Excl. reistijdvergoeding vanaf Zwolle
* Voor alle shoots zijn cadeaubonnen verkrijgbaar, klik de regel aan om te bestellen.
* Foto’s kunnen in overleg gebruikt worden op mijn kanalen