Stop de tijd

en bewaar ‘m!

Niets fijner dan quality-time met de mensen van wie je houdt. En hoe waardevol is het om van die momenten mooie, ongedwongen en pure foto’s te hebben. Ik vang de complete sfeer, van detail tot overzicht en bewerk de foto’s met liefde na om jullie verhaal te vertellen.

Voorafgaand aan de shoot ontvang je een mailtje met do’s en don’t’s en o.a. stylingtips, waarmee je de shoot zorgeloos begint. Het enige dat jullie doen, is genieten van het moment!

Vol verwachting

wat ben je mooi!

Ben je zwanger of is iemand in jouw familie of vriendengroep zwanger? Het blijft een wonder! Tussen de alledaagse dingen door wordt er een heel lief klein mensje gemaakt. Hoe mooi is het om, wanneer jouw buikje goed zichtbaar is, mooie foto’s te laten maken? Nog even stilstaan bij ‘hoe het was voor jij er was’ en die ‘glow’ vangen die mama’s-to-be over zich hebben. Zowel binnen als buiten maak ik met liefde foto’s van zowel dat buikje, als de mooie mama zelf en ook de rest van het gezin! Ik maak liefdevolle portretten in ongedwongen setting. In het bos, de stad of op jullie mooie babykamer.

Toegankelijk & onbezorgd

Geen zorgen. Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij een mail met do’s en don’ts. Simpele stylingtips en kleuradviezen, maar zónder je eigen touch te verliezen. Samen kiezen we een sfeer en perfecte locatie. Hiermee begin je de shoot ontspannen en dat zie je terug in de foto’s. Het enige dat jullie doen is genieten van het moment!

Ienieminie

handjes en voetjes

Er hoeft weinig geregisseerd te worden wanneer je een kleintje hebt gekregen. De emoties zijn zo puur en voelbaar, daar heb ik weinig aan toe te voegen. Ik leg deze kostbare momenten vast zoals jij ze beleeft. Natuurlijk speelt jullie kleintje de hoofdrol, maar het hele gezin kan deel uitmaken van de shoot als jullie dat willen. Hoe bijvoorbeeld een grote boer zijn babyzusje knuffelt: dat beeld wil je toch voor altijd bewaren? Ik ga mee in jullie ritme en vertrouwde omgeving waar ik die herinneringen zorgvuldig vastleg. Zo hoeven jullie nergens naartoe en kunnen we rekening houden met een voeding of badje. De baby bepaalt het ritme.

Ook jullie zorgvuldig gestylede babykamertje kan een fantastisch decor zijn voor die tedere babyplaatjes. We kiezen samen de mooiste settings en ik maak met liefde een heerlijke fotoserie.

Chaos & liefde

Echte kwalitijd

Binnen of buiten, het maakt niet uit waar we foto’s maken. Samen kiezen we een mooie plek. Met z’n allen op de bank, met de peuter op de leuning, stampen in de plassen in het bos of knuffelen met de baby op het grote bed, ik vind het allemaal goed! Geen strakke poses of geforceerde houdingen, maar relaxt. Ik speel graag een potje verstoppertje mee. De spontane momenten komen vanzelf. Dit geeft een resultaat waar je nog lang met een warm gevoel naar terugkijkt.

Denk je nu: dit wordt een rámp met mijn kind erbij? Lees dan even de blog met tien tips voor een shoot met kinderen! Ik ben wel wat gewend.

Binnen handbereik

Al jouw foto’s in een album

En wat doe je met die foto’s? Je print er een voor oma en bewaart ze veilig op de harde schijf. Of je kiest voor een Deluxe pakket. Dan ontvang je niet alleen een hele ruime fotoselectie (40 stuks!), maar maak ik ook een prachtig album voor je. Het is een hoogwaardig album met álle 40 foto’s, die ik met liefde vormgeef. Een kersje op de taart.

Mini

30 minuten fotografie
Online Gallery met ruime voorselectie
8 digitale beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies
(Max 2 personen)

190.-

Medium

1  – 1 1/2 uur fotografie
Online Gallery met ruime voorselectie
25 digitale beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies
+ 2 afdrukken 20×30
(Max 6 personen)

240.-

Deluxe

1 1/2 – 2 uur fotografie
Online Gallery met ruime voorselectie
40 digitale beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies
+ mini-album
(Max 10 personen, 15,- per extra persoon)

350.-

* Inclusief reiskosten binnen 15 km van Zwolle
* Een babyshoot is alleen te boeken in Medium en Deluxe
* Extra foto’s bij te bestellen, 10,- euro per foto
* Mogelijk worden foto’s gebruikt voor mijn portfolio. Bij bezwaar ga ik graag vooraf in overleg
* Voor alle shoots zijn cadeaubonnen verkrijgbaar (gratis verzending)