Twee werelden

komen samen

Ineens was daar Corona. Dat betekent: iedereen zo goed als aan huis gekluisterd. Niet altijd leuk of praktisch, maar toch ook weer heel bijzonder! De één kan rustig werken, terwijl een gezin van zes in het huis ernaast probeert structuur te scheppen. Die verscheidenheid in al die werelden vragen om bijzondere fotografie.
Reflectiefotografie. Een positieve noot in spannende tijden.

Hoe dat werkt?

We spreken af wanneer het licht op het raam goed valt. Dan kom ik naar je toe! We houden via de telefoon contact tijdens de sessie, waardoor je compleet vergeet dat het raam ertussen zit. Helemaal safe, maar wél persoonlijk. Zoals altijd stuur ik je voorafgaand aan de shoot een mailtje met do’s en don’ts en o.a. stylingtips, waarmee je de shoot zorgeloos begint.

Stay home

Stay safe

Een verjaardag, een jubileum, hoogzwanger of juist net een kleintje gekregen? Feestjes zullen helaas even moeten wachten… Reflectieshoots daarentegen kun je op geen beter moment plannen! Zo heb je met een aantal prachtige sferische foto’s een bijzonder aandenken aan deze tijd. Stuur ze op naar je oma en bewaar ze voor later. Laten we een kleinschalig feestje bouwen. Dit kun je toch niet laten schieten?

Reflectieshoot

Kort kennismakingsgesprek
20-30 minuten fotografie
5 digitale HR beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies t.b.v. de shoot
Op locatie binnen 15 km van Zwolle

75.-

Reflectieshoot Plus

Kort kennismakingsgesprek
30-45 minuten fotografie
15 digitale HR beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies t.b.v. de shoot
Op locatie binnen 15 km van Zwolle
+ 2 fotoafdrukken 20×30

130.-

* Extra foto’s bij te bestellen, 12,- euro per foto
* Geschikt voor max. 3 personen vanwege de reflecties