Bedrijf & branding

Voor professionals

Als ondernemer besteed je veel aandacht aan je concept en de uitstraling. Een mooie, consistente reeks professionele foto’s van jouw zaak geeft dan een enorme boost en is de kers op de taart. Bovendien breng jij je bedrijf naar buiten met beelden van hoge kwaliteit. Dan ben je zichtbaar en laat je op een krachtige manier aan de wereld zien wat jij doet.

Trots!

‘Daniëlle heeft haar enthousiasme geweldig vertaald in de fotografie van ons bedrijf. We krijgen enorm veel leuke reacties op de foto’s. We zijn er super trots op en gebruiken de beelden geregeld op sociale media. En wat een fijne samenwerking ook, echt persoonlijk en professioneel!’

Arto Edelsmeden

Wie je bent

én wat je doet

Anders dan bij een portretshoot is bij brandingfotografie ook wat je dóet een belangrijk onderdeel. Waar een portretshoot ophoudt bij 5 karaktervolle portretten, gaat een brandingshoot over wie je bent en waar jij specialist in bent. Dat wat jouw werk kenmerkt vatten we vooraf samen en dit breng ik in beeld. Dat kan een werkplek zijn, een laptop of een telefoon, maar ook gereedschap, of andere items die in beeld uitdrukken waar jouw werk voor staat. We nemen door waar de reeks aan moet voldoen voor jou: overzichtsfoto’s, details en portretten komen hierin allemaal terug.

Ontspannen begeleiding

‘Ik ben erg tevreden over de brandingfotografie die ik door Daniëlle liet maken! De foto’s zijn mooi geworden, maar dat is natuurlijk enkel het eindproduct. De weg ernaartoe, dáár onderscheidt Daniëlle zich. Meedenken over het soort foto’s – de stijl – maar ook het geruststellen en het zorgen voor ontspannen foto’s – daar is ze ook heel goed in.’

Willeke Stam
Marketingspecialist

Jouw bedrijf

is uniek!

En dat ga ik in beeld brengen!
Voorafgaand aan een brandingshoot doen we een intakegesprek – een kennismaking. Ik vraag je naar jouw doelen, drijfveren en wat voor jou niet mag ontbreken in de fotoreeks. Daarna neem ik jouw bedrijf onder de loep; op zoek naar wat de locatie en sfeer uniek maakt en waarin jouw boodschap zichtbaar wordt. Professionele en stralende portretten zijn hierbij onmisbaar. Het resultaat: een complete fotoreeks die het hart vangt van jouw bedrijf. Daar kun je mee naar buiten komen!

Mini

Intake- en kennismakingsgesprek
45 minuten fotografie
10 digitale HR beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies t.b.v. de shoot

250.-

BTW n.v.t.

Medium

Intake- en kennismakingsgesprek
1 tot 1,5 uur fotografie
20 digitale HR beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies t.b.v. de shoot

400.-

BTW n.v.t.

Deluxe

Intake- en kennismakingsgesprek
1,5 tot 2 uur fotografie
40 digitale HR beelden
Zorgvuldige nabewerking
Kleur- en stijladvies t.b.v. de shoot

500.-

BTW n.v.t.

*Extra foto’s nabestellen is mogelijk voor 25,- per foto.